Celebrando los 102 años de Doña Rita Pons Cirac

Celebrando los 102 años de Doña Rita Pons Cirac
21 mar 2019

Estamos de celebración. Con motivo del 102 aniversario del nacimiento de Doña Rita Pons Cirac, Mamen Peña, la nueva subdirectora, ha hecho entrega de la medalla centenaria que le ha enviado el Conseller de Benestar Social i Families con esta carta suya que hemos recibido y que dice así:

 

Benvolguda,

La medalla centenària que us lliura la Generalitat de Catalunya en aquest acte, vol ser un reconeixement dels valors, l’experiència, els aprenentatges i els coneixements que heu acumulat i transmès durant la vostra vida al llarg de cent dos anys, i de les aportacions que heu fet a la història que escrivim les persones en la nostra existència i lluita quotidiana.

Les persones grans sou les dipositàries d’un important bagatge que cal tenir en compte per encarar el futur amb optimisme i responsabilitat.

És per això que, en nom del Govern de Catalunya, tinc la joia d’adreçar-vos aquestes ratlles per felicitar-vos en una data tan assenyalada i sumar-me així a la celebració que de ben segur compartireu amb la vostra família i les vostres amistats.

 

Molt cordialment,

Conseller de Benestar Social i Families[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

uno × 2 =